НИБОРА ЕООД е частна търговска фирма, основана през 1993 г. в гр. Плевен и ориентирана към внос и доставка на елементи за производство и ремонт на промишлени и селскостопански машини.
Нибора е директен вносител и основен доставчик в страната на прецизни сачми от лагерна, неръждаема и въглеродна стомана,специални сплави, пластмаси и силикатни материали, на лагерни ролки и сферични опори.
Фирмата е утвърден вносител на ролкови и специални вериги за промишлени и селскостопански машини от Чехия, Германия и Италия.
Като оторизиран представител на гръцката фирма ALEXANDRIS фирмата е специализирана в търговията с транспортни ленти и плоски ремъци, ремъци за предаване на мощност, редуктори, вариатори и двигатели, пластинчати пластмасови и неръждаеми вериги, неръждаеми и месингови мрежи и сита, перфорирана и сечена ламарина, шнекови витки, стъклотефлоново и силиконово платно, технически пластмасии други елементи за изграждане на задвижващи механизми и транспортни системи.
Всички продукти, които предлагаме са произведени от реномирани производители по най–съвременни технологии и се отличават с високо качество и надеждност. Те се приемат много добре от десетките клиенти на фирмата на нашия пазар и намират приложение в различни области.

Продукти
Антивибрационни елементи
Вериги
Верижни колела
Вибромотори
Електромотори
Елеваторни кофички и болтове
Зъбни рейки
Зъбни ремъци
Зъбно-ремъчни шайби
Кардани
Клиновидни ремъци
Конвейрни компоненти
Конусни втулки
Конусни зъбни довойки
Конусно - натегателни втулки
Лагерни ролки и игли
Лагерни сачми
Лагерни тела
Модулни зъбни колела
Основи за мотори
Перфорирана ламарина
Редуктори и вариатори
Ремъчни шайби
Сита и мрежи
Спирали за шнекове
Стъклотефлоново платно
Сферични опори
Съединители
Транспортни ленти
Транспортни ролки

Контакт

064 / 681-238

Понеделник - Петък 8:00 - 17:00

5800 Плевен, ул. Българска авиация №37